Rusksöndag

Här var vi uppe i tid kan jag lova, på söndag morgonen. Kl. 06.00 var vi uppe hundarna fick mat vi åt frukost och sen satte vi på TV:en och... hoppsan vi hade visst gått upp 05.00. Så jaa, vi fick en riktigt lång dag i går, ha ha ha!
Hur kunde vi missa detta, det brukar vara så uttjatat innan det är dags att ändra kl. men icke, i år har det gått oss helt förbi...
 
Tog oss en liten "glysvända" med bilen och här ser vi två svanar som äter gosaker från botten.
 
En gammal jordkällare som finns kvar men inget hus. Hur många gånger har dom gått i den dörren tro. Först ska det safta, syltas göras inläggningar och allt annat som skall göras innan man går till jordkällan för att förvara det. Sen ska man hämta det när det är dags att äta det som finns i källaren. Mycke jobb har det varit här innan det börjar rasa ihop.
 
En bäck som jag undrar om det kanske kan finnas någon bäcköring i!
 
 
Lördag så var det lite tungt här. Dagen som Stina skulle flytta, men den ensamhund hon är så har Drottning Stina fått sitt egna kungadömme. Paul har varit här många gånger under hösten och när han, kusinen och mamma kom så tror jag Stina visste att nu är ni äntligen här för att hämta mig :) Go tösa!
Ni skulle sett vad svansen gick och hur hon tittade djupt i ögonen på sin nya husse. Det var kärlek det :)
Babbi ligger ju oftast i våran säng men ibland händer det att hon kommer ut och lägger sig i soffan, vet inte om det var ett sätt att säga hej då på till Stina. Ses en annan dag sa Babbi och gick sen in i sovrummet igen.
 
Drottningen Stina ser inte så glad ut här, men nu är hon nöjd och glad, ingen annan hund som ska bli pillad på bara lilla Stina som får all uppmärksamhet. Vi ska åka in och hälsa på henne bara hon bott in sig först. Ja hon flyttade till Karlstad så det är nära till henne.
 
1 Inga-Britt:

skriven

Lycka till hälsar jag Stina. Sänder också en stor KRAM till både 2- och 4-benta, länge sen vi träffades!

Svar: Ja, det var aldeles för länge sen nu. Får försöka ta tag i detta nu. vill komma och se den nya fina tjejen vet du. Kram till er alla!
Mia

2 jonny:

skriven

så fina bilder, å va spännande om det fins bäcköring sen önskar vi lycka till till storstads tösa

Svar: Ja, ni kanske ska med och kolla om det finns någon fisk där :)Det kommer bli bra för storstads tjejen
Mia

3 Pia.L.:

skriven

Jättefina bilder! Tråkigt att säga adjö till någon, men Stina får det bra och inte bor hon långt undan heller.

Svar: Tack Pia. Ja Stina får det kanon bra i stan.
Mia

4 Madde:

skriven

Men va mysigt och sorgligt på samma gång. Hoppas hon får det bra nu lilla stumpan.
Ja håller med Inga-Britt, länge sedan vi sågs. Pussar och kramar på er alla

Svar: Verkligen, alldeles för länge sen. Får försöka ta tag i detta men alla helger är upptagna känns det som, ialla fall dom två nästa helgerna ;)Sen var det väl själva f.. om det inte skulle passa in.
Ha det gott å kram till er alla!
Mia

Kommentera här: