Mellbjörn

Lördagmorgon är det sista rivöver för hundarna att busa med Ixman.


Dom har haft så roligt dom yngre i flocken. Ser kanske lite brutalt ut men så är det icke.


Alla tuggar på alla.


Men Ixman hinner med lite jucka jucka mellan varven. Husse hämtade honom på förmidagen och vi skulle ivög å köpa vinterdäck i Kil.


Innan vi åkte och hundarna busade så han vi göra leverpastej på morgonen. Den blev oxå väldigt god.(varför gör man inte det lite oftare).


Medan vi var i kil och köpte däcken så stog jag och funderade på vart Mellbjörn bor. Har för mig att Carolla förklarade att det måste ha varit här någonstans? Då tänkte jag att jag kanske ska fråga manen som sålde däcken om han visste vilka det var. Men se där står jag vid bilen själv och väntar att dom ska komma med däcken och vad ser jag då, jo Carola kom i bilen som backat ut någon granne längre ner på gatanoch både hon och jag gapade och pekade på varandra. Så himla kul.

Var bara att följa med nerför gatan och hälsa på goa Mellepelle! Han verkade lika förvånad som oss.
Ja så här ser han ut nu underbara Melbjörn.


Han bor i lag med dessa vovvar fast den ena var bara där över dagen tror jag. Var så hippa till över Melle så jag kanske inte lyssnade så bra ;)


Dottern Sara är så lik sin far såg jag när jag tittar på Melbjörn. Visst är han vacker den killen.
Så nära vi bor och inte har varit och hälsa på, nä får bli ändring på detta. Kommer snart tillbaka till er Carola och Per å då tar jag nog med "dotra" Sara. Så vi kan ta några bilder på far och dotter.


Mellbjörn.Sen hem och förberede för Nobelpriset. Tyvär fick ni ingen bild på våran förrätt som var exotisk cevich.
Här äter vi varmrätten, Pressad potatis älgkalvs filé. Ja, nu är det slut på lyxmaten i frysen. Nu blir det att vänta till nästa älgjakt för att kanske få en sådan på sin lotthög.
Men det finns mycket annat gott i frysen av andra delar av älgen förstås.
Idag ska vi kanske dra iväg till Filipstad på julmarknad, börjar kl. 14 har jag för mig.