Lite från söndagen och till idag onsdag

Ja för er som undrar hur det gick till det där med åskan... Jo lilla "skit" Stina satt kvar ute på alltan och när det inte regnade uppifrån utan slog rakt in på altan, då kunde inte Stina ta sig in. Jag gick ut och runt bordet för att flytta stolarna från väggen så Stina kunde gå efter väggen och in. Hon kom in och jag stod kvar barfota i blötan på altan när det blixtrar och smäller samtidigt. Ja så gick det till och jag brukar inte vara ute och barfota i vanliga fall, men vad gör man inte för dessa hundar ;)


Så här såg himmelen ut innan regnet och åskan kom.


Måndagens rymmlingar ser ni här. Inte så farligt för mormor Babbi var med och dom tog en tur bakom huset och endungen för att skita på oskiten plats.


Men inte direkt bråttom tillbaka.


Rymling med stort NR 1. Sitter på snöre försäkerhets skull.


Såg lite skamsna ut när dom kom in igen.


Tisdag morgon öppnade Greta dörrarna och gick ut. Vem hann då slinka in. Jo en mycket nöjd Lisa som fick tre barn bara så där. Kan säga att lyckan var fullkomlig då för henne.


Tisdag eftermiddag fick dom komma ut för första gången och känna frisk luft och se solen en liten stund.


Spännande men lite läskit men jag tyckte att dom var ovanligt tuffa ändå.


Stenflisa på väg mot gräset. Men det var lite för mycket första dagen.


Tre vackra juveler i solen.


Onsdag morgon, ett mål mat som försvann i dom små magarna.


Efter det och renbäddat sov dom som stockar.



1 Sarie:

skriven

Den där Stina! Hon är inte bra för din hälsa, varesig den psykiska eller fysiska helt klart! Jäkla hund! Fattar inte hur hon kunde bli en sån liten olycka, vi försökte vårt yttersta för att forma en trevlig och trygg bulledam av henne här i hennes tidiga barndom. Ibland vet man faktiskt inte vad som gick fel... Men snygg blev hon;)) Bullebarnen växer och utvecklas så det knakar, tänk, snart är de flygfärdiga... Helt underbara små tapirungar är de!

2 Pia.L.:

skriven

Man kan inte bli annat än vettlöst förälskad i dessa tre små hjärtegryn till bulle-valpar. Sååå söta!

3 kicki:

skriven

Lova att aldrig göra om detta med att gå ut barfota i blötan när det både åskar och blixtrar om vartann...sätt iallafall på dej gummistövlar, du har varit med om onödigt mycket nu ett tag tycker jag. Herre gud va de växer de små sötnosarna..måste försöka mej på att hinna komma till er en sväng, Peter åker bort nästan hela september så då har jag mycket tid över på kvällarna..hahah....kram på dej gumman och hälsa gubben

4 Jessie:

skriven

Gud vilka gullegrisar!!! Blir helt kär :) Vill ha!!

Kommentera här: