Söndag å måndag förmiddag

Söndagmorgon kl. 8.00 var det samling vid skjutbanan, bra uppslutning vi var 14 st. Vi var där och sköt på älgbanan, det är alltid lika roligt.


Ett härligt gäng som börjar med kaffe så klart, så vi får vakna till lite.


Lite torrsiktning innan man går in å skjuter.


Sen till "slaktboa" för att där börja med lite kaffe... Sen körde vi stenhårt vi höll på till 17.30 å vi fick jätte mycket gjort. Ett gäng stack iväg å röjde det andra gänget snickrade, sen samlades vi igen stekte lite kolbullar å drack kaffe...  sen körde vi ut 4 nya torn. Det var härligt, vi tror varje år att nu är vi ikapp men vi har redan sett att det är några pass som måstes göras till nästa år igen. Men vad gör det vi trivs ilag å ingen vill åka hem ;) eller?


Måndagmorgon, då var det dags för dom stackars hundarna att få sig en riktig promenad efter gårdagen när dom varit så duktiga. Dom var ensamma så mycket underdagen även om jag var hemma hos dom ibland så dom fick vara ute i det fina vädret dom oxå.


Långpromenad, kanske inte så lång men vi var iallafall ut i skogen nästan 2 timmar.
Leif med svampkorgen, han har lite svårt att gå förbi alla svampar.


Vackra lilla Sara.


Babbi som inte får gå lös i skogen, får då bär det av på en liten jaktrunda.


Berit som älskar vatten missar ingen bäck eller pöl.


Åså lilla Sara igen.

Sen åkte vi iväg å plockade lite trattisar Leif å jag utan hundar. Borta en halvtimme och kom hem med detta.


Orkade inte ta ett nytt kort när jag upptäcte att jag inte tömt alla korgarna. Men detta skulla annars räckt att ta reda på. Underbara goda svamp när dom väl ligger i frysen, men mellan plockningen och frysen är det inte roligt även om det går fortare med trattisar än den gula.

1 carola:

skriven

å vilken fin bild på sara i skogen...vackra hundar o många svampar...kram

Kommentera här: