Vad gör jag, ingenting...

Ja vad gör jag. Inte ett skit skulle jag vilja säga, ligger i min säng framför Tv:en här i rummet så jag får vara med hundarna iallafall. Sen då... Ja det är så töligt, idag när det var fint väder ville jag gå en långpromenad. Men se nää, kom till "Svingen" och där var det bara att vända och gå hem igen. Tja, det blev en promenad på kanske 200 m. tror ni hundarna blev glada när vi vände så snabbt. Ja en :) Babbi, hon tyckte det var tillräckligt solen skiner på trappan så gott. Bättre att ligga där å sova ;)
Idag var jag ner och tog lite prover innan min farbror doktor från Uppsala ska träffa mig nästa vecka, då passade vi på att ta en tur på Horssjön. Fint väder är aldrig fel men att åka bil är inte bra när man kommer hem igen, men man måste få komma ut lite oxå eller hur :)


En liten Orre knatar över vägen.


Motljus men den syns bra ändå tycker jag. Sen var det inget mer att se där!


Alla ni som åker förbi Västra Asplunden, mot norr ligger det hög ute på gärdet, många förslag har jag hört vad det kan vara. Men nu vet jag vad det är, dynga sen dom kört ut skit, Alltså inget slaget djur.


Här har vi avocadosnaps med crevette som är taget från halvåtta hos mig. Men vi hadde ingen sprit i och det var gott iallafall, ser snålt ut med räkor... ja vi rensa räkor ilag och ojsan då blev det inte många kvar att hänga över kanten. Tänk hur det kan bli iallafall... ;)

Ja det blev ett litet nytt inlägg, men inte ens det är roligt just nu. Men snartnog måste jag väl orka med lite mer så det blir lättare och roligare.

Solen skiner på oss

Det har varit några sköna soliga dagar nu så man kan verkligen vänta in våren. Vi tjuvstartade med att grilla på altan och det var så skönt så vi kunde sitta i T-shirt utan att frysa. Wokade grönsaker och god marinerad Lamm stek, det var mumma det.


Babbi och Stina på trappen.


Lisa putsar och ser till att alla är rena.


Stina får ett härligt bus ryck och oj vad Mormor Babbi bryr sig ;)


Överlycklig efter att hon lyckats knycka husses strumpa.


Skaka döda, men strumpan är ju redan död.


Inte en tass i backen och oj vad roligt jag har.


Säg ett roligt nöje som varar, här kommer husse och vill ha tillbaka sin strumpa.


Ha ha, jag har en pinne nu :)


Husse har börjat snickra på altan :)


Stina tittar med hela pannan på det som hon straxt ska tugga i sig.


Go tösa!


Hon är lite oskyldig ibland ;)


Lisa kollar om allt är som det ska eller om hon ska gå och dänga Stina en stund.


Det är lungt säger Stina, jag ska inte göra något nu!

Fint väder, skönt och varmt ute, kan det bli så mycket bättre :)
Titt ut i det fina vårvädret

Vackert väder och ut med kameran, men det var inte så lätt med kryckor och hundar runt benen. Men skam den som ger sig. Bara jag hade mjukat upp mig så avslutade jag och Stina med en promenad, kanske si så där en 150 m. Inte så långt men vi tränade lite oxå så det blev lite hjärngympa till Stina. Tror det funkade för hon var ganska trött i går kväll. Vi tittde på Hockeyn här som vanligt men igår var det kanske inte så roligt, Färjestad - Brynäs 3-4. Men vad gör det, ny match på måndag och då vinner vi och sen onsdagen så är det klart. Skulle vara synd om inte Brynäs vann någon match (usch vad sa jag nu, det kanske var vågat).


Sara och Babbi busar på trappan.


Stina spanar om det finns någon att anfalla.


Hm, vad ska det bli här då, ja det blev just ingenting :)


Sara snara spejar efter Stina som går så lätt på skaren, men Sara vågar inte prova. Varför vet jag inte, hon brukar "mölja på".


Goa skit ungen Stina den största bajs ätande hunden efter Babbi och jag kan säga att Babbi ligger i lä! Äää vad äckligt, ja jag vet.


Bildbevis att våren närmar sig, det droppar så gott över allt nu.